Första riktiga dagen för mig

Idag var första dagen med lektioner för mig. 9-16.30 i skolan. Det var riktigt längesen jag satt i en skolbänk så länge. Hade huvudvärk redan imorse så när Brandlarmet gick på skolan vid 10 blev det bara värre. Lysrör och att jag har mina glasögon på mig hela dagen nu gjorde det inte direkt bättre så jag gick iväg på lunchen och köpte Alvedon och kaffe eftersom vårt var slut här hemma. Det ligger en blomsteraffär brevid affären så det blev en blomma till min kära bror som fyller 24 år idag. 

Sen blev det lektion igen mellan 13 och 16.30. Huvudvärken försvann men kom tillbaka en stund innan vi slutade. Sen blev det stress till bussen och sen hem från bussen  för att få pussa på min prinsessa! Hon sov när jag kom , men herre vad jag saknat henne. J hade fixat middag lagom tills jag kom hem så vi åt snabbt innan han åkte till jobbet. 

Eftersom inskolningen inte är klar så får han vara hemma tills jag kommer hem från skolan. Det rullar sakta men säkert på med inskolningen iaf. Hon verkar trivas men hon har inte varit där själv än. Imorgon så ska hon få sova och äta lunch där. Förmodligen även frukost beroende på när hon vaknar. Imorse så hann vi dricka kaffe innan hon vaknade. Mysigt! De var på dagis en stund på förmiddagen och sen gick de hem så att Mathilda fick sova och äta lunch innan de gick tillbaka. De stannade till efter mellanmålet, så hon har iaf testat att äta där nu!

Hon somnade för en halvtimme sen ungefär så jag har inte hunnit med något som jag skulle göra än. Och det är ju sitcom-tisdag!

Nu ska jag slappa lite innan det blir dusch och fix inför imorgon, sen blir det nog sängen!